Search For Natalee Holloway with F16′s yields No Results

 

Zoektocht van F-16s naar Holloway zonder resultaat/Search for Holloway with F16′s yields no results

The latest effort to find Natalee Holloway with Dutch F-16′s has yielded no results and the planes will cease searching operations as the three F-16 fighter jets are to return to base in the Netherlands.

Zoektocht F-16′s zonder resultaat

ANP

ORANJESTAD – De drie Nederlandse F-16′s die vorige week op Aruba zochten naar het lichaam van de vermiste tiener Natalee Holloway, hebben niets gevonden.

Dat heeft Jack Goense, commandant van het detachement F-16′s, maandag bekendgemaakt. ,,Wij hebben niets opmerkelijks kunnen vinden met onze sensoren dat duidt op aanwezigheid van de vermiste persoon”, aldus Goense. ,,Dit sluit niet uit dat Holloway op het eiland is, maar voor onze sensoren is het in ieder geval niet zichtbaar.” De F-16′s hebben gedurende elf vluchten opnames gemaakt van het hele eiland, hoewel het Arubaanse onderzoeksteam alleen maar van bepaalde delen een opname wilde. ,Onze sensoren stelden ons in staat om naast de gebieden met prioriteit, het hele eiland centimeter voor centimeter in beeld te brengen.”

De F-16′s hebben inmiddels de opdracht gekregen om terug te keren naar Nederland. Het Openbaar Ministerie op Aruba wilde maandagmorgen nog niet reageren op het resultaat van het onderzoek. De 18-jarige Holloway is sinds 30 mei spoorloos. De 17-jarige Joran van der S. zit vast op verdenking van betrokkenheid. De twee Surinaamse broers Satish en Deepak K. gelden ook als verdachten, maar ze zijn vorige week vrijgelaten uit hun voorlopige hechtenis.

English Tralslation:

Search for Holloway with F16′s yields no results

ORANJESTAD (ANP) The three dutch F16′s sent last week for Aruba to search for the body of the missing teenager Natalee Holloway have found nothing. Jack Goense, commander of the dutch detachment told Monday. ”We have found nothing with our sensors that could indicate a presence of a missing person”. Groene told. ”That doesn’t mean she is not somewhere on the Island but she is not visible on our sensors”.The F16′s mapped the entire Island in eleven sorties, the Aruban government requested to scan certain parts of the Island although the Aruban research team only wanted prerecording of certain parts.

”Our sensors enabled us to scan the entire Island centimeter by centimeter in combination with the search on area’s of high priority.

F-16′s have meanwhile got to return to the Netherlands. The Public Prosecution Service on Aruba didn`t want to react to the result of the research Monday morning, yet the 18 year old Holloway has been vanished without a trace, since may 30th the 17 year old Joran of the S. been held on suspicion of involvement. The two Surinamese brothers Satish and Deepak k. are being considered also as suspects, but they have been last week released from their provisional detention.

Hat Tip: Gerben aka Pays Bas & HannieC for translations

Also fromExpatica; Dutch Air Force ends Holloway search Hat Tip: Riehl World

CNN: Dutch jets find no sign of missing teen

Final examinations of the photos will be conducted back in the Netherlands, Aruban government spokesman Ruben Trapenberg said.

But authorities are “99 percent sure” that Holloway, who was last seen early on May 30, is no longer on the island, he said.

Three F-16s from the Dutch air force, equipped with lasers and special cameras, made several passes over the island last week in hopes of finding some clue to Holloway’s disappearance.

Posted July 11, 2005 by
Natalee Holloway | no comments


If you liked this post, you may also like these:

 • Dave Holloway; “I’m never going to give up”. Going back to Aruba.
 • NOT Natalee Holloway Remains Found In Aruba- Confirmed
 • Natalee Holloway still in AOL Top 10 of News Searches for 2006
 • Dave Holloway; There May Be One Final Ocean Search for Natalee Holloway
 • Diario: Search for Natalee again behind the lighthouse
 • Comments

  Comments are closed.

  Support Scared Monkeys! make a donation.

   
   
  • NEWS (breaking news alerts or news tips)
  • Red (comments)
  • Dugga (technical issues)
  • Dana (radio show comments)
  • Klaasend (blog and forum issues)
   
   
   
   
   
   
   
  Close
  E-mail It